Noutati :

Nici parapetii nu-i opresc. Accident in ‘curba mortii’ de pe soseaua Timisoara – Arad

1 noiembrie, 2017 - 11:36 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Decizia de a monta parapeti de beton pe mijlocul drumurilor din zona de vest a tarii unde se petrec frecvent accidente grave a fost primita cu incantare de soferi.

CITESTE SI: Artera din Timisoara ce va fi deschisa traficului chiar daca nu e gata. Cand se asterne ultimul strat de asfalt 

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoarra a instalat deja kilometri intregi de astfel de parapeti pe Timisoara – Sag, pe Timisoara – Lugoj, in zona Ghiroda, dar si pe Timisoara – Arad.

Iata insa ca in celebra deja ‘curba a mortii’ dintre Vinga si Ortisoara, de pe drumul national care leaga Timisoara de Arad, un sofer a reusit sa izbeasca dimineata si parapetul median proaspat pus. L-a luat in plin si l-a distrus partial, aceasta desi era semnalizat corespunzator.

CITESTE SI: Accident violent. Curba mortii de pe soseaua Timisoara – Arad a mai smuls o viata

Muncitorii angajati de DRDP Timisoara pentru aceasta lucrare vor proceda la reparatii in locul in care s-a produs accidentul, iar reprezentantii Directiei de Drumuri si Poduri ii avertizeaza pe soferi sa circule cu prudenta si sa fie atenti la semnalizarile rutiere.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. parapete nu parapeți