Noutati :

Nevoia te invata! Pentru ca nu au putut cumpara panouri de semnalizare, drumarii din Timisoara si le-au confectionat singuri!

1 iulie, 2017 - 01:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Din cauza unui blocaj in achizitionarea, pe plan national, a panourilor de semnalizare rutiera, conducerea DRDP Timisoara, prin directorul regional ing. Horatiu Simion, a analizat ideea de a realiza acest tip de panouri in regie proprie, in atelierul de la sediul central din Timisoara.

CITESTE SI: Vom avea un nou punct de trecere a frontierei in judet, foarte aproape de Timisoara!

Echipa formata din muncitorii calificati Stelian Matis, Constantin Nica si Constantin Tomescu, seful atelier mecanic, ing. Cornel Fanita, seful Serviciului IT, Cristian Marin, precum si ing. Cosmin Ivan de la Sectia Autostrazi a lucrat timp de o luna si jumatate la crearea a doua panouri: primul este un panou fix, pliabil, alimentat cu acumulator, iar al doilea este un panou mobil, care poate fi montat pe caroseria masinii, o Dacie Dokker. Materialele din care au fost confectionate panourile au fost achizitionate in regie proprie.

CITESTE SI: GALERIE FOTO! JazzTM a inceput extraordinar de bine, la Timisoara. Chick Corea i-a ridicat in picioare pe timisoreni!

Analizam posibilitatea de a produce asemenea panouri si pe viitor, pentru a dota autoturismele de interventie din zonele cu restrictii, pentru a fi in posesia Centrelor de intretinere si Coordonare de pe autostrada si pentru a fi folosite de Districtele de drumuri nationale din administrarea DRDP Timisoara”, a declarat directorul regional, Horatiu Simion.

Sursa: DRDP TimisoaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Lumea a 7-a, bine ca aveti Ferrari si mamaliga……….

  2. Cu siguranta „muncitorii calificati Stelian Matis, Constantin Nica si Constantin Tomescu, seful atelier mecanic, ing. Cornel Fanita, seful Serviciului IT, Cristian Marin, precum si ing. Cosmin Ivan de la Sectia Autostrazi” sunt foarte mandri pentru aceasta propaganda foarte necesara orgoliului lor si al DRDP Timisoara!

  3. 7 personae*6 saptmani pentru 2 semne = modul de lucru in general in administratia publica. Cum naiba sa iti ia 6 saptamani asa ceva :)))) Eu in 6 saptamani am turnat fundatia si am ridicat zidurile pentru o casa. Asta este diferenta mediului privat de cel public.In 6 saptamani au ridicat 2 etaje complete la cladirea de langa Iuliu Mall.