Neuromed vine cu o veste buna pentru pacienti!

Începând din această lună in cadrul Policlinicii Neuromed, un medic primar neurolog cu experiență se alătură echipei noastre pentru a oferi servicii de înaltă calitate pentru dumneavoastră.

Neurologia este o specialitate medicală care se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos, care include creierul, coloana vertebrală, nervii și mușchii. Neurologii sunt medici specializați în acest domeniu și sunt pregătiți să investigheze și să gestioneze o gamă largă de afecțiuni neurologice.

Printre afecțiunile comune cu care se ocupă neurologii se numără: migrene și dureri de cap, epilepsie, scleroză multiplă, boala Parkinson, Alzheimer și alte afecțiuni neurodegenerative.

În plus, neurologii pot aborda și alte afecțiuni precum neuropatii periferice, nevralgii, scleroza laterală amiotrofică, tumori cerebrale, malformații vasculare cerebrale și tulburări de somn.

Cu o vastă experiență în gestionarea unui spectru larg de tulburări neurologice, Dr. Vesa Damaris Rodica este pregătită să ofere soluții personalizate și eficiente pentru nevoile individuale ale pacienților noștri.

Dr. Vesa Damaris Rodica se alătură echipei noastre de medici extraordinari în cadrul Clinicii Neuromed, recunoscută pentru angajamentul său față de excelență și pentru servicii medicale de înaltă calitate.

În cadrul Policlinicii Neuromed, programările pentru consulturile de neurologie se pot face și cu decontarea serviciilor prin Casa Naționala de Asigurări de Sănătate (CNAS)!

Avem încredere că ne putem continua misiunea de a oferi tot ce este mai bun pentru pacienții noștri, așadar vă reamintim că Ambulatoriul de Specialitate al clinicii Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale cum ar fi: Neurochirurgie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Reumatologie, Ortopedie și Traumatologie, Pediatrie și Hematologie și se pot face: ecografii cardiace, ecografiii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrie (DEXA), Holter ECG și Holter de Tensiune.

Programează-te chiar acum la numărul de telefon: 0256 292 637.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...