Noutati :

Nesimtire la cote maxime: unii timisoreni arunca saci plini cu moloz intre blocuri. Cat e amenda?

19 iunie, 2014 - 01:52 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Unii timisoreni sunt certati cu legea, dar si cu bunul simt. Politistii locali sustin ca primesc tot mai multe sesizari pentru gunoaiele aruncate aiurea pe strazi, printre blocurile din diverse cartiere.

Oamenii arunca, pur si simplu, saci plini cu moloz si alte gunoaie intre blocuri, in loc sa le duca la punctele de colectare ale societatii de salubritate a orasului. Politistii locali au prins un locatar si l-au amendat pe loc.

„Spre exemplu, politistii locali s-au deplasat pe strada Carei, unde o persoana a sesizat ca in spatele imobilului cu nr. 7 au fost abandonati mai multi saci cu moloz is alte deseuri urbane. La fata locului, cel care a depozitat deseurile a fost sanctionat cu 500 de lei. O alta persoana a fost sanctionata deoarece a depozitat pe spatiul verde tigla data jos de pe acoperisul unui imobil de pe str. 1 Decembrie, la care se faceau amenajari”, anunta reprezentantii Politiei Locale.

Atentie, timisoreni! Deseurile rezultate din reparatii si amenajari interioare, in cantitati de sub 1 metru cub, precum si deseurile de echipamente electrice si electronice – DEEE, se preiau gratuit prin punctele de colectare – preluare situatie pe Aleea Avram Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei nr. 2. Pentru cantitati mari, cei care efectueaza lucrari in case sau apartamente trebuie sa-si inchirieze contra-cost containere special pentru depozitare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. vinituri

  2. Nici un fel de vinituri.Toti sunteti la fel, banateni , olteni sau ce oti mai fi.
    Nesimtiti si prost crescuti, fara respect fata de semnei sau mediu.