Noutati :

Nereguli la Spitalul de boli infectioase „Victor Babes” Timisoara si la Spitalul din Lugoj. CJAS a decis sa le dea mai putini bani

28 iunie, 2011 - 02:48 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Inca o serie de controale la spitalele din Timis. Inspectorii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate au verificat serviciile medicale pe care doctorii le pun la dispozitia pacientilor, la Spitalul „Victor Babes” si la Spitalul Municipal din Lugoj.

In urma controalelor, Spitalul de boli infectioase din Timisoara nu va mai primi 1 la suta din procentul aplicat din valoarea de contract aferenta lunii ianuarie 2011, fiind vorba de 11.542 de lei, in timp ce Municipalul din Lugoj nu va mai primi, pe luna martie a acestui an, 12.128 de lei. Acestea din cauza ca medicii de la „Victor Babes” nu respectau normele privind inregistrarea si raportarea pacientilor care primesc servicii medicale in regim de specializare continua si spitalizare la zi.

Mai precis, unele foi de observatie prezentau si diagnostice secundare, fara a fi sustinute de consemnarile din Foaia de Observatie Clinica Generala. De asemenea, examenul clinic general consemnat era in discordanta cu patologia pentru care pacientul a fost internat. In plus, diagnosticele secundare nu reprezentau diagnosticele stabilite in perioada de internare.

La Spitalul Municipal din Lugoj, inspectorii au cautat sa verifice conditiile existente la momentul evaluarii si a criteriilor care au stat la baza stabilirii valorii de contract, precum si verificarea modului de respectare a clauzelor contractuale cu privire la calitatea serviciului medical din perioada 1 martie – 29 aprilie 2011.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...