Noutati :

Nereguli descoperite de CJAS Timis la Spitalul din Faget. Vezi ce sanctiuni au fost date!

26 septembrie, 2011 - 02:57 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SANATATE
0

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a facut o serie de controale la furnizorii de servicii medicale cu care are contracte. De aceasta data a fost randul Spitalului din Faget sa fieverificat, iar inspectorii CJAS au dat cateva sanctiuni.

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a constatat, in urma controlului, la Spitalul Orasenesc din Faget mai multe nereguli printre care  nerespectarea Ordinului privind inregistrarea si raportarea statica a pacientilor care primesc servicii medicale in regim de spitalizare  continua si spitalizare la zi.

Concret, au fost descoperite foi de observatie clinica generala care nu erau completate cu toate datele prevazute de formular si in conformitate cu metodologia in vigoare. In unele cazuri nu au fost completate motivele internarii, nici istoricul sau evolutia bolii, tratamentul nu a fost prescris pe toata perioada internarii si multe altele.

Ca urmare a acestor constatari, CJAS Timis a sanctionat Spitalul din Faget prin retinerea unui procent de 1% din valoarea de contract aferenta lunilor supuse controlului (aprilie si mai 2011)Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...