Nebunie la Flight Festival, la Timisoara. Mii de oameni in mixtul de muzica, film, arta si tehnologie. Foto si video

TIMISOARA. A fost iures si in a doua noapte de festival pe pista aeroportului utilitar de la marginea Timisoarei.

Mii de oameni de toate varstele s-au adunat la prima editie a Flight Festival sa se bucure de muzica, proiectii de film, lucrari de arta, dar si de tehnologie, care impreuna realizeaza un super eveniment ce-si doreste sa devina unul din cele mai importante festivaluri ale toamnei la Timisoara.

Organizatorii au amplasat trei scene printre avioanele utilitare ramase la sol, care au completat tabloul festivalului. Pe cea principala se desfasoara concerte cu invitatii de marca ai evenimentului, iar pe celelalte doua DJ pun muzica retro sau techno pana dimineata la ora 2.00.

Ceea ce se intampla la Cioca in aceste zile e in stransa legatura cu cel mai important proiect cultural de tara al Romaniei – Timisoara Capitala Culturala a Europei.

Este un festival inedit, este un mix perfect intre muzica, arta si tehnologie. Light este simbolul orasului Timisoara Capitala Culturala a Europei 2021„, spune Vlad Garboni, organizatorul festivalului.

Printre vedetele aflate in primele randuri s-a numarat si singurul roman care a zburat in spatiul cosmic, Dumitru Prunariu.

In numele festivalului apare cuvantul flight, zbor. Eu reprezint zborul la un nivel foarte inalt. Am venit cu multa placere aici. Este prima editie a unui festival deosebit, sper sa aiba multi ani, sa se dezvolte. Iar faptul ca se prezinta film, se comenteaza, se asculta muzica, este extraordinar„, a spus Dumitru Prunariu.

Pe timp de zi, in hangarul aeroportului au loc proiectii de filme, iar pentru cei mici au fost deschise zeci de ateliere de creatie. Mai multe avioane ultrausoare le ofera doritorilor, contra cost, un zbor deasupra Timisoarei. Seara insa se incinge atmosfera cand pe scena principala incep concertele.

Vibe-ul, feelingul e super. Prea bine. Totul. Atmosfera, ne place. E un fel de Untold mai mic… Super fain„, spun spectatorii.

VIDEO: George Stefanita

Flight festival se va incheia duminica seara cu un spectol de mixaj al cunoscutului DJ ATB si un foc de artificii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...