Noutati :

Neasteptatul loc din Timisoara in care te poti preinscrie la facultate. Sunt aproape 1.300 de locuri in cea mai buna oferta educationala, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului

17 iunie, 2021 - 05:11 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Meseria este bratara de aur, iar la finalul studiilor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara, cu siguranta va veti alege cu o profesie din ce in ce mai cautata si bine platita pe piata muncii, atat in Romania, cat si in strainatate.

Oferta educationala este una variata, poate printre cele mai bogate din Timisoara. Universitatea isi asteapta viitorii studenti cu 1.290 de locuri in cele sase facultati cu zeci de specializari. Cu siguranta, ai de unde alege!

Reprezentantii Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara isi doresc sa vina cat mai aproape de viitorii absolventi si tocmai de aceea au deschis un punct de preinscrieri chiar la Iulius Town in Timisoara, langa scarile rulante de la food court.

Chiar daca inca nu s-a dat examenul de Bacalaureat, proaspetii absolventi de liceu pot alege de pe acum una dintre facultatile de la Agronomie la care sa urmeze cursurile in urmatorii ani. Fiecare viitor student va primi un cod QR pe care il va scana cu ajutorul telefonului mobil. Si ceea ce este important de retinut, preinscrierea se face in mod gratuit.

Biroul de preinscrieri la Universitatea de Stiinte Agricole din Timisoara functioneaza zilnic la Iulius Town, de la orele 10.00 la 22.00.

Acesta este doar primul pas spre viata de viitor student, cu chefuri in camine, sesiuni de examene, ore multe de practica in cele mai dotate laboratoare si nu numai, dar si spre legarea unor prietenii noi, poate chiar pe viata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...