Noutati :

Nationala de fotbal a Romaniei ar putea juca un meci la Timisoara!

9 februarie, 2016 - 11:40 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SPORT
1

TIMISOARA. Nationala de fotbal a Romaniei ar putea juca un meci de fotbal la Timisoara, pe Stadionul „Dan Paltinisanu”. Demersurile pentru acest eveniment sunt facute de Primaria Timisoara.

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca este vorba de un meci amical care va fi jucat, cel mai probabil cu nationala Spaniei.

Ne straduim sa organizam un meci amical al nationalei de fotbal a Romaniei. Inca nu am decis cu ce echuipa. Evident as vrea meciul cu Spania aici. Am discutat si cu presedintele Federatiei. Aici deciziile se iau la rece, astfel incat totul sa fie bine pentru echipa nationala„, a declarat Nicolae Robu.

Cel mai recent nationala de fotbal a Romaniei a jucat un meci la Timisoara in data de 3 martie 2010. A fost vorba de meciul Romania – Israel (0-2).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. and god JUST ! rested in between for the sake of your fucking Banana republic 🙂
  …..
  IPOcrizia la mioritici: NE phute grija de niste dobitoci beti care nu s-or uitat unde se baga DAR DE aia 40 DE morti de la cimisoara – macelariti de izmene subliminale pe treptii bordelulul national sub binecuvintarea s/Katanelor silentio stampa – NO Arligton on the SPOT ! basca ca cretini ne idobitocesc copchii cu fetele lor de basiti prosti – oare atit se pote la noi ? NU cred ci mai degraba este o delasare (grheata !) generalizata … but Change is good from time to time
  ============================================
  JUST mark sure they travel light … Always !
  =======================================
  Pardon ? what you are waiting for … ?
  De Ce Oare tre sa ne facem de rusine cu madulare ” beatificate ” … de atita timp 🙁
  =================================
  ZI Trista pentru societatea chimisoara – se pare nu numai ca si-au pierdut capacitatea naturala de a contra-argumenta LOGIC ci sunt de-a dreptul paralizati de … rusine 🙂 Drept pentru care vom continua pina CIND:
  – Javra de Daniel isi face mea culpa in numele BOR ulu * PROFEsionista ! pentru sinGeLe varsat si tratamentul porcin ulterior aplicat
  2. Va re-trageti DE indata aramtele din scoli pentru eliberarea DE frici inutile (a grijei de maine, a iadului vesnic etc.etc.etc.)
  3 ! – puneti CHiatra pe treapta ACOLO unde ii este locul next tu un drapel in berna FOREVER !!! – apoi lasa sa mai traga pe la beserica cine or avea chef (de chef – aia le-o dat maximum respect indeed 🙂
  DECI pina la indeplinirea acestor requesturi vom continua tir ul la modul urmator – pick up un articol ofertant decat pe PROst de vector iar apoi C&P bring back over and over (plus un contor spre memoria societatii multilateral dezvoltate). Si curaj Kakaciosilor !