Nastase il ataca pe Antonescu: Nu-ti poti construi un sistem de alianta atacand partidul celalalt

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a criticat declaratiile de vineri ale lui Crin Antonescu facute la Liga Alesilor Locali ai PNL. Nastase a negat ideea ca PSD nu isi doreste sa ajunga la putere. El a punctat ca PSD va milita pentru o opozitie unita si a  spus ca nu crede intr-o apropiere a liberalilor de tabara din PDL reprezentata de Vasile Blaga. "Crin Antonescu greseste pentru ca nu poti sa ataci pe toata lumea si mai ales nu poti sa-ti construiesti un sistem de alianta atacand partidul celalalt. inteleg ca eu sunt rau. Bun, asta e o constanta - eu sunt rau, Iliescu... Dar in momentul in care vorbesti despre PSD in ansamblu si-l critici in ansamblu, deja iti creezi o problema in ceea ce priveste un partener politic. Asta eu nu inteleg", a afirmat Nastase. Presedintele Consiliului National al PSD a negat speculatiile potrivit carora partidul sau nu isi doreste sa ajunga la guvernare. " Daca vom fi desemnati sa formam un guvern, vom accepta. Probabil ca vom adopta formula unei opozitii unite. Nu este adevarat ca nu ne dorim sa ajungem la guvernare. Am declansat o procedura care ne putea aduce la guvernare.  Nu este important ca in vara am avut 8 voturi diferenta si acum 17 voturi. Exista un divort intre starea populatiei si configuratia Parlamentului", a spus Nastase. Adusa in discutie eventuala apropiere a lui Crin Antonescu de o anumita parte a PDL, cu referire la Vasile Blaga, Adrian Nastase a comentat ca nu crede ca presedintele liberal are dorinta de apropiere de democrat-liberali sau de guvernare. Presedintele PNL Crin Antonescu i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a indicat drept responsabili pentru aducerea si mentinerea la putere a lui Traian Basescu si s-a referit la Victor Ponta ca la un procuror care, inclusiv cand a fost sef al Corpului de Control, nu a prins pe nimeni.

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a criticat declaratiile de vineri ale lui Crin Antonescu facute la Liga Alesilor Locali ai PNL. Nastase a negat ideea ca PSD nu isi doreste sa ajunga la putere. El a punctat ca PSD va milita pentru o opozitie unita si a  spus ca nu crede intr-o apropiere a liberalilor de tabara din PDL reprezentata de Vasile Blaga.

„Crin Antonescu greseste pentru ca nu poti sa ataci pe toata lumea si mai ales nu poti sa-ti construiesti un sistem de alianta atacand partidul celalalt. inteleg ca eu sunt rau. Bun, asta e o constanta – eu sunt rau, Iliescu… Dar in momentul in care vorbesti despre PSD in ansamblu si-l critici in ansamblu, deja iti creezi o problema in ceea ce priveste un partener politic. Asta eu nu inteleg”, a afirmat Nastase.

Presedintele Consiliului National al PSD a negat speculatiile potrivit carora partidul sau nu isi doreste sa ajunga la guvernare. ” Daca vom fi desemnati sa formam un guvern, vom accepta. Probabil ca vom adopta formula unei opozitii unite. Nu este adevarat ca nu ne dorim sa ajungem la guvernare. Am declansat o procedura care ne putea aduce la guvernare.  Nu este important ca in vara am avut 8 voturi diferenta si acum 17 voturi. Exista un divort intre starea populatiei si configuratia Parlamentului”, a spus Nastase.

Adusa in discutie eventuala apropiere a lui Crin Antonescu de o anumita parte a PDL, cu referire la Vasile Blaga, Adrian Nastase a comentat ca nu crede ca presedintele liberal are dorinta de apropiere de democrat-liberali sau de guvernare.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a indicat drept responsabili pentru aducerea si mentinerea la putere a lui Traian Basescu si s-a referit la Victor Ponta ca la un procuror care, inclusiv cand a fost sef al Corpului de Control, nu a prins pe nimeni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...