N-avea carnet si a incercat sa iasa din tara cu un Hummer si cu buletinul varului

Un Hummer H3, galben, nu trece neobservat. Le-a atras atentia si politistilor de frontiera cand soferul a ajuns la Cenad dornic sa iasa din tara. Le-a aratat oamenilor legii o carte de identitate valabila, insa barbatul de 37 de ani nu prea aducea cu cel din poza de pe buletin. Asa ca, politistii de frontiera s-au apucat sa faca cercetari. Asa au aflat ca documentul era al unei rude. Aveau sa descopere ca exista aceeasi problema si in privinta carnetului de conducere. In cele din urma, soferul a recunoscut ca s-a folosit de actele varului sau, intrucat el nu avea carnet si voia sa ajunga in Germania. Calatoria i-a fost intrerupta la Cenad, iar politistii i-au intocmit dosar penal pentru tentativa de trecere a frontierei, fals privind identitatea si conducerea unei masini fara permis.

Un Hummer H3, galben, nu trece neobservat. Le-a atras atentia si politistilor de frontiera cand soferul a ajuns la Cenad dornic sa iasa
din tara. Le-a aratat oamenilor legii o carte de identitate valabila, insa barbatul de 37 de ani nu prea aducea cu cel din poza de pe buletin.

Asa ca, politistii de frontiera s-au apucat sa faca cercetari. Asa au aflat ca documentul era al unei rude. Aveau sa descopere ca exista aceeasi problema si in privinta carnetului de conducere.

In cele din urma, soferul a recunoscut ca s-a folosit de actele varului sau, intrucat el nu avea carnet si voia sa ajunga in Germania.

Calatoria i-a fost intrerupta la Cenad, iar politistii i-au intocmit dosar penal pentru tentativa de trecere a frontierei, fals privind identitatea si conducerea unei masini fara permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.