Noutati :

N-au deschis ochii, acum deschid buzunarele! Suparare mare pentru 132 de oameni din Timisoara

27 ianuarie, 2016 - 12:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Actiune a politistilor din Timis, in ultimele 48 de ore. Oamenii legii au iesit pe strazi pentru a-i prinde pe pietonii care trec strada pe unde apuca, iar in scurt timp, au trecut la taiat amenzi. Politistii au prins pe picior gresit o multime de timisoreni carora nu prea le pasa pe unde traverseaza.

Politistii au aplicat 132 de sanctiuni contraventionale pentru indisciplina pietonala„, au anuntat politistii de la Serviciul Rutier Timis.

Fiecare dintre cei prinsi ca au trecut strada aiurea va scoate din buzunar intre 210 si 315 lei, in functie de momentul in care platesc amenda.

Politistii incearca, prin astfel de actiunii, sa traga un semnal de alarma si sa le explice pietonilor riscurile la care se supun, atunci cand trec strada prin locuri nepermise. Iar potrivit politistilor, actiuni similare vor avea loc si in zilele viitoare.

De asemenea, in cadrul aceleiasi actiuni, politistii au suspendat si 33 de permise de conducere de la soferi care nu au acordat prioritate oamenilor aflati pe trecerile de pietoni.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ceva actiuni impotriva soferilor care trec pe rosu?