Muzica, dans, traditii si karaoke la Festivalul Etniilor de la Timisoara. Intrarea e libera

TIMISOARA. Sarbi, bulgari, evrei, maghiari, rromi, ucraineni, slovaci, germani si machedoni vor recrea atmosfera Banatului de altadata la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, la cea de-a XXIII-a editie a Festivalului Etniilor, care va avea loc in 16 iunie.

CITESTE SI: Alfred Simonis este noul presedinte al Consiliului Judetean Timis, conform numaratorii paralele. L-a batut pe Alin Nica in toate orasele, mai putin Timisoara

CITESTE SI: Cine a castigat alegerile in fiecare localitate din Timis, conform numaratorii paralele. Lista completa cu toti primarii invingatori

Festivall vine in acest an cu un format nou. Timisorenii vor avea parte de ateliere de dansuri, karaoke, teatru pentru copii, atelier de amintiri, atelier de pictură, degustări de produse tradiționale, spectacol folcloric și multe surprize.

9 etnii vor aduce pe scena de la Muzeul Satului Banatean frumusetea costumelor traditionale, a dansurilor si a cantecelor traditionale.

Iubitorii traditiilor banatene vor putea admira parada etniilor la ora 16:00, teatrul pentru copii si sa-si creeaze propriile fotografii la atelierul cu amintiri.

La ora 17:00 spectacolul debuteaza cu o hora, la care sunt invitati toți participantii, iar concomitent, cei mai indrazneti participanti sunt invitati la karaoke si dansuri traditionale, precum si la atelierul de pictura sau la degustarea de produse traditionale din gastronomia multietnica banateana.

Intrarea la spectacolele de la Muzeul Satului Banatean va fi libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ”Sarbi, bulgari, evrei, maghiari, rromi, ucraineni, slovaci, germani si machedoni vor recrea atmosfera Banatului de altadata…”

    Păi deja au recreat atmosfera Banatului de altădată! E suficient să te plimbi prin horaș, mânca-ț-aș, începând cu bulevardul Loga!