Noutati :

Muzica, dans, teatru pentru copii, demonstratii si utilaje la Timisoara! Ce mare sarbatoare se pune la cale in Piata Traian in acest week-end?

1 octombrie, 2015 - 12:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Este Ziua Serviciilor Publice la Timisoara in 3 octombrie! Peste 20 de institutii din Timisoara se prezinta sambata, 3 octombrie, in Piata Traian! Reprezentantii lor ii asteapta pe timisoreni cu standuri, utilaje, prezentari si demonstratii, intre orele 10.00 si 18.00.

Deschiderea oficiala va fi insotita de un spectacol oferit de Fanfara Big Band, pe scena amplasata in Piata Traian.

La manifestari va participa si reprezentantul orasului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor diferite spectacole si multe surprize.

Copiii vor avea parte de numeroase activitati la standurile institutiilor participante, mini concursuri si demonstratii. De asemenea, institutiile participante isi vor prezenta activitatile specifice, ulitajele si masinile din dotare si vor oferi publicului larg materiale informative.

Prima editie a acestei sarbatori s-a organizat in Piata Unirii si s-a bucurat de un real succes.

ziua serviciilor publice 2013 timisoara colaj

Programul Zilei Serviciilor Publice la Timisoara, 3 octombrie 2015:

10.00 Fanfara Big Band
Deschiderea pavilioanelor
Discursuri oficialitati
Vizitarea standurilor de catre delegatia oficiala
12.00 Concert Phaser
13.00 Denisse Balet -,, Micutele Balerine’’
13.30 Compania de dans ,,Dance with me’’
14.00 Piesa de teatru – Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin

Institutiile care vor  participa la eveniment sunt: Primaria Municipiului Timisoara, S.C. Horticultura S.A, Aquatim S.A., S.C. Retim Ecologic Service S.A., Colterm S.A, S.C. Drumuri Municipale S.A., Regia Autonoma de Transport Timisoara, S.C. Piete S.A, Directia Politia Locala Timisoara, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Autoritatea Nationala Santiara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, Directia de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara, Serviciul de Ambulanta al Judetului Timis, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Administratia Bazinala de Apa Banat, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergerly Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...