Muzeul Satului Banatean din Timisoara are un director nou! Cine este si ce nota a luat la concurs?

TIMISOARA. Muzeul Satului Banatean din Timisoara a ramas fara conducere, dupa ce fostul director, Claudiu Ilas, a parasit aceasta functie castigand concursul pentru postul de director al Muzeului Banatului din Timisoara.

Din acel moment, conducerea Muzeului Satului a fost preluata, interimar, de Danut Radosav, unul dintre consilierii personali ai presedintelui CJ Timis, Titu Bojin.

Intre timp, insa, de la inceputul acestei luni, Radosav este oficial noul director al acestui muzeu. El a participat la un concurs pe post, fara a avea, insa, contracandidati si a obtinut nota 9,40. Pentru a ocupa aceasta functie avea nevoie de nota minima 8.

Urmeaza ca noul sef al Muzeului Satului Banatean sa fie numit oficial pe post de catre plenul Consiliului Judetean Timis care se va intruni la sedinta ordinara de la finalul acestei luni.

Noul director a declarat ca isi propune sa revigoreze activitatea de la acest muzeu, sa atraga cat mai multi vizitatori, iar prima mare actiune a sa ca director confirmat va avea loc anul acesta, in 20 decembrie.

Danut Radosav are studii teologice, insa in trecut a fost realizator tv, apoi a devenit unul dintre consilierii personali ai presedintelui CJ Timis, Titu Bojin.

In momentul in care fostul director al Muzeului Banatului, Dan Leopold Ciubotariu a demisionat din functie, in luna mai a acestui an, Radosav a fost cel care a preluat interimarul acestei institutii. Dupa organizarea concursului, fostul director de la Muzeul Satului Banatean a devenit noul sef al Muzeului Banatului, iar Radosav a preluat interimarul la muzeul de la Padurea Verde.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...