Noutati :

Muzeul National de Arta Timisoara, pregatiri pentru TM2023. Cumpara o instalatie moderna de securitate la incendiu cu 700.000 de euro

19 septembrie, 2022 - 10:55 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Pregatirile pentru anul 2023 cand Timisoara va fi Capitala Culturala a Europei sunt in toi la Muzeul de Arta.

Au loc lucrari de reorganizare si compartimentare, dar si implementarea de noi masuri de protectie.

Astfel, a fost lansata o licitatie prin care se cauta o firma care sa proiecteze si sa implementeze
o instalatie moderna de securitate la incendiu, cu echipamente de detectie si semnalizare, cu montarea de hidranti si infiintarea unui dispecerat.

Se urmareste realizarea unor lucrari de securitate la incendiu, montarea unei instalatii de detectare, semnalizare si alarmare, instalatii de hidranti interiori, instalatii electrice de securitate (iluminat de siguranta si alimentare cu energie electrica a echipamentelor cu rol de securitate la incendiu), instalatii de stingere gaz inert pentru tablouri electrice care vor fi monitorizate centralizat si integrat in dispeceratul de securitate. Acolo operatorii vor putea monitoriza toate evenimentele„, se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

Valoarea contractului este estimata la 2.910.000 lei fara TVA, adica aproximativ 700.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 3 octombrie.

Cat priveste reorganizarea activitatii in Palatul Baroc ce adaposteste Muzeul de Arta, primul si al doilea etaj au fost deja inchise pentru public, pana in 15 decembrie, pentru pregatirea spatiilor expozitionale ce vor fi folosite in 2023.

Raman la dispozitia vizitatorilor expozitiile de la parter.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu zic sa nu va grabiti prea tare cu instalarea …instalatiei de securitate la incendii. Mai aveti 3 luni la dispozitie. La ce atata graba?