Noutati :

Muzeul National al Revolutiei Anticomuniste din Decembrie 1989 de la Timisoara are 4 oferte pentru proiectarea de 1 milion si jumatate de euro

2 martie, 2021 - 09:43 AM
Autor: Redactie      
Categorie: NATIONAL
1

TIMISOARA. Se cauta o firma care sa proiecteze viitorul Muzeu National al Revolutiei Anticomuniste din Decembrie 1989, ce va fi amenajat la Timisoara, si sa asigure asistenta tehnica pe parcursul executiei lucrarilor.

CITESTE SI: Minciunile lui Dominic Fritz. Se lauda ca a deblocat Autostrada lipsa de pe Lugoj – Deva, ca Aeroportul primeste finantare pentru noul terminal de plecari externe, dar si ca se plateste SF-ul la Autostrada Timisoara – Moravita 

Ministerul Culturii a lansat in 11 ianuarie licitatia, iar valoarea contractului este estimata la 6.067.287 de lei fara TVA, adica aproximativ 1,5 milioane euro, cu tot cu TVA.

La termenul limita pentru depunerea ofertelor, in 1 martie, s-au inscris in cursa 4 firme.

Artdesign CO, Rheinbrucke, POPP & ASOCIATII si VEGO CONCEPT ENGINEERING  isi disputa contractul, iar ofertele au intrat in evaluare tehnica.

Cele 2 componente ale contractului sunt: a) Proiectare, cu urmatoarele faze: – Elaborare studiu de fezabilitate (SF), inclusiv elaborarea tuturor documentatiilor pentru Planul Urbanistic Zonal si PUZ propriu-zis, precum si obtinerea tuturor avizelor si aprobarilor pentru acesta. in cadrul SF se vor elabora: Studii pentru definirea experientei muzeale (proiectare si specificatii tehnice), conceptia muzeala si continutul stiintific, expertiza tehnica pentru structura si instalatii, studiul geotehnic si ridicarea topografica, auditul energetic, studiul istoric – arhitectural-urbanistic, relevee pentru toate specialitatile, elaborare S.F., inclusiv intocmirea Devizului General); – Elaborare P.A.C. (Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire), P.O.E. (Proiect de Organizare a Execuţiei Lucrarilor) si documentaţii pentru obţinerea tuturor avizelor necesare; – Elaborare P.T.E. (Proiect Tehnic de Executie), inclusiv D.E. (Detalii de Executie) pentru toate specialitaţile: structura, arhitectura, instalaţii, inclusiv Plan SSM; – Elaborare proiect post-executie, respectiv documentatie de tip „as built”; – Certificat de performanta energetica a cladirii. b) Asistenta tehnica din partea proiectantului„, se arata in documentatia postata in Sistemul Electronic de Achiztii Publice.

In noiembrie anul trecut, fostul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, anunta la Timisoara ca 15 milioane de euro vor fi ceruti Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru Muzeul National al Revolutiei Anticomuniste din Decembrie 1989. Acesta urmeaza sa fie amenajat in Garnizoana din Piata Libertatii, la Timisoara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Oare,numai mie mi se pare SUSPECT DE MARE suma vehiculată???