Noutati :

Muscaricii din Timisoara va invata cum sa pescuiti la musca artificiala! Un eveniment pe malul Timisului dedicat pescarilor la sfarsit de saptamana

21 martie, 2013 - 12:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Muscarici Fly Casting Day este un eveniment dedicat tehnicilor de pescuit la musca artificiala, tehnicilor de casting (lansare cu fir de muscarit) realizat cu instructori acreditati invitati pentru a dezvolta tehnica de lansare, a vedea noi stiluri si a corecta tehnica muscarilor nostri.

Este un eveniment national organizat de Clubul Muscaricilor din Timisoara, si are rolul de a dezvolta in Timisoara o scoala de Fly Fishing la cele mai inalte standarde.

Instructorii invitati la editiile anterioare au fost: Sasa Zec EFFA CI ( Novi Sad ), Veljko Andric EFFA CI ( Beograd ), Thomas Bergrren FFF MI ( Lila Malma, Sweden ).

Editia a 4-a a Muscarici Casting Day va incepe pe malul Timisului la Sag in aval de pod in 24 martie 2013 la ora 11.00 avand ca instructor invitat pe Sasa Zec EFFA CI si Vladimir Glamocak SwissCDC TM, din Novi Sad. Ca noutate la acesta editie Vladimir Glamocac, instructor Fly Tying si SwissCDC Team Member, va face o demostratie de legat muste cu CDC de la ora 15 la restaurantul Evians din Timisoara.

Va fi o zi dedicata casting-ului, pescuitului la musca si a tehnicilor de legat muste.

Programul propus este de a studia tehnici de casting pentru o mina si doua miini, setup-ul echipamentului pentru casting (fir, tippet, yarn).
Vom discuta si despre oportunitatile pe care le ofera echipamentul de 2 miini in casting, etc. Cum se pregateste pentru casting un echipament pentru 2 miini.
Vom avea in premiera o prezentare a probelor de examen pentru instructor de casting EFFA cu echipament pentru o mina, vom discuta despre criteriile de admitere etc.

Programul evenimentului:
ora 11 – Remember basic casting pentru incepatori si copii
ora 11.30 – Demonstratie de casting, prezentarea probelor pentru examenul de instructor EFFA
ora 12 – Workshop de casting cu muscarii inscrisi cu echipament SH si DH
ora 14 – Pauza de cafea, bere Caster
ora 15 – Casting clinic (corectarea si imbunatatirea tehnicii personale de casting)
ora 17-19 – Demostratie de legat muste cu Vladimir Glamocac la Restaurantul din Calea Sagului Timisoara (vis a vis de Pompieri, in curtea Neuromed)

Evenimentul este dedicat tuturor muscarilor interesati indiferent de nivelul de pregatire.
Sunt invitate si persoane interesate in initierea in muscarit, de asemenea si copii ce doresc sa porneasca in acest mod de viata.

S-au inscris deja participanti din Timisoara, Bucuresti, Oradea, Deva, Baia de Aries, Cluj, Miercurea Ciuc.

Echipament necesar pentru workshop si casting clinic: Batz, cu fir si yarn, wadersi sau cizme pentru roll si switch cast de pe apa.
Organizatorii vor pune la dispozitie 3 bete de doua miini complet echipate si bete de o mina marca Loop si Echo.

Instructorii vor vorbi in engleza.

Sambata 23.03.2013 de la ora 15.00 muscaricii vor face o actiune de curatare de gunoaie menajere a zonei in care se va tine evenimentul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...