Noutati :

Munti de gunoaie in Cimitirul din Calea Sagului, din Timisoara. Amenda record pentru administrator!

11 februarie, 2014 - 11:01 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Disperati. Asa sunt multi timisoreni care locuiesc in apropiere de cimitirul din Calea Sagului. Din pricina mirosurilor greu de indurat care le intra in apartamente, oamenii au cerut ajutorul Politiei Locale. Agentii au facut un control si au descoperit munti de gunoaie.

Politistii locali de la Serviciul Protectia Mediului au stabilit ca firma care a concesionat terenul nu a asigurat depozitarea deseurilor in recipienti standard, iar de aici si mirosul respingator ce a fost simtit de locuitorii din zona.

Politistii locali au amendat firma care administreaza cimitirul cu suma record de 25.000 de lei si i-a dat un termen in care sa rezolve problema curateniei.

Verificarile vor continua si la alte cimitire din  oras, anunta Politia Locala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O amenda nu arezolvat niciodata nici o problema !Dar asta e prea mult pt tampitii locali!Asa ca ….sa o luam in alta ordina ….sckavii primarului au dat un nr de n amenzi de 25000 lei.De platit sau platit …2 din care una contestata si astea in decurs de 4 ani !Muntii de gunoaie trebuie sa dispara dar nu obligand concesiobarul cimitirului sa incheie un contract dezastruos financiar pt el cu RETIM-ul.

  2. muntele de gunoaie este de cel putin 6 luni…….ma intreb de ce s-a asteptat atata timp?…….poate ca s-a schimbat concesionarul , ca doar celalalt nu a platit nimik ,nici macar concesiunea.Si ca sa completez cred ca actualul este un fraier ,ca doar a platit in avans ca sa functioneze si poate ramane fara bani si fara obiect (cimitir)…))))
    Prietenii stiu de ce…))) Retim,primar,politie ,Garda de mediu……))))

  3. Buna ziua, traiesc in Bucuresti si solicit date de contact pt cimitirul din Calea Sagului, in vederea achitarii taxei pt locul de veci unde este inhumat unul din parinti. Pe site figureaza datele de contact de la administratia cimitirului sau un nr.de telefon. Astept raspuns pe adresa de mail. Multumesc.

  4. Revin cu o rectificare la mesajul anterior, NU FIGUREAZA DATELE DE CONTACT de la administratie.