Opinia Timisoarei

Motociclist grav ranit, dupa un accident langa Timisoara

TIMISOARA. Impact violent langa Timisoara, luni seara. O masina si o motocicleta s-au izbit.

CITESTE SI: Opt oameni raniti, printre care si un copil, dupa ce o masina si un microbuz s-au izbit frontal 

Accidentul a avut loc intre Timisoara si Sacalaz. Soferul autoturismului venea spre oras si a intrat in depasire. Nu s-a asigurat insa suficient de bine si a izbit in plin motocicleta condusa de un barbat de 46 de ani, pe care l-a aruncat in sant.

La fata locului au ajuns imediat echipaje ale politiei si ambulantei. Motociclistul a fost preluat de salvare si dus la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Ambii soferi au fost verificati. Aparatele au aratat ca niciunul nu bause si nici nu se drogase inainte de a porni la drum.

Un barbat in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 59A dinspre localitatea Sacalaz înspre municipiul Timisoara, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un motociclist în varsta de 46 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv motociclistul în varsta de 46 de ani care a fost transportat la spital în vederea acordarii de îngrijiri medicale. Ambii soferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, barbatul în vasta de 32 de ani fiind testat si cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind de asemenea, negativ. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version