Noutati :

Motivul pentru care Ciutacu nu-l va ataca in viitor pe Dan Voiculescu sau Antenele acestuia: clauza de mii de euro

27 martie, 2013 - 08:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Desi a plecat la un alt post de televiziune care ii ataca adeseori fostul patron si trustrul lui de media, Victor Ciutacu nu va putea sa faca nicio declaratie defaimatoare, in stilul sau consacrat, despre acestea.

Orice eventuala declaratie defaimatoare despre trustul Intact sau despre patronul sau il poate costa pe Victor Ciutacu 5.000 de euro.

Iata care sunt clauzele contractuale care-i inchid gura lui Ciutacu, chiar daca acesta ar vrea sa o deschida:

Potrivit contractului semnat de Victor Ciutacu, în calitate de moderator – realizator la ‘Vobe Grele’, exista mai multe clauze. Contractul este semnat în septembrie 2010 între Antena 3 si Ciutacu. Valoarea: 1.251 de lei pe emisiune. In plus, daca este invitat de cel putin cinci ori lunar in alte emisiuni, ca ‘Sinteza Zilei’, ‘La ordinea zilei’, ‘Conexiuni’ şi ‘Subiectiv’, alţi 5.000 de lei net, sumă fixă. Prezenţa la aceste emisiuni este făcută la solicitarea Antena 3.

Una din condiţiile din contract este plata sumei de 5.000 de euro de catre Victor Ciutacu drept amendă pentru fiecare declaraţie denigratoare sau falsă despre trust.

‘Pe toată durata prezentului Contract şi ulterior, în perpetuu, Autorul se obligă să nu discrediteze prin declaraţii sau orice altă atitudine ori modalitate, individual sau colectiv, persoanele din conducerea actuală sau viitoare a Beneficiarului sau pe Beneficiar ori companiile care formează trustul media din care Beneficiarul face parte’, se arată în contractul semnat de Victor Ciutacu.

Cititi aici articolul complet.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...