Motivul pentru care autoritatile au interzis shaormeriile intr-un oras din Europa

Autoritatile dintr-un oras italian au luat o masura fara precedent, pentru a-si „prezerva buna-cuvinta si traditiile orasului”.

CITESTE SI: Mai are Timisoara medici care sa faca operatii de top? In cine isi pune speranta dr. Mihai Gafencu, la INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara  

Este vorba de administratia venetiata, care a interzis deschiderea de noi localuri care prepara shaorma, kebab sau orice alt tip de fast-food. De asemenea, potrivit unei legi adoptate in aceasta saptamana, promovata mult timp de primarul Luigi Brugnaro, restaurantele nu mai pot vinde pizza la felie.

„Vrem sa oprim activitatile care nu sunt compatibile cu prezervarea si dezvoltarea mostenirii culturale a Venetiei. In cazul unui oras turistic ca al nostru, exista riscul pierderii identitatii. Sunt produse locale pe care trebuie sa incercam sa le promovam. Acest lucru va fi benefic pentru spiritul orasului si sustenabil in ceea ce priveste mediul”, a explicat sefa comisiei de turism a orasului, Paola Mar.

CITESTE SI: Soarta casatoriilor a mii de tineri la Timisoara, schimbata de un cuvant auzit gresit  

De asemenea, primaria are in plan sa amenajeze spatii speciale pentru picnic, pentru a descuraja mancatul in zonele turistice.

Citeste mai mult aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...