Mos Craciun asteapta scrisorile copiilor din Timisoara

Posta din Timisoara trimite scrisorile prichindeilor cuminti acasa la Mos Craciun, in Laponia! Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani sunt invitati la Posta, pana in 31 decembrie, impreuna cu parintii lor pentru a-si achizitiona un kit care contine un plic, o coala A4 si o carte postala. Plicul si coala de hartie vor fi completate cu cererile adresate lui Mos Craciun si apoi trimise la adresa deja tiparita pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 – Arctic Circle, Rovaniemi, Finland. Cartea postala va fi completata cu datele expeditorului si trimisa la adresa Compania Nationala Posta Romana, OP 83 - CP 81, Bucuresti. Toate cartile postale trimise pana la data de 31 decembrie 2010 vor participa la tragerea la sorti carre va avea loc in data de 17 ianuarie 2011, la Bucuresti. Premiile vor consta in vouchere valorice in valoare totala de 10.000 de euro si care vor putea fi consumate la Libraria Carturesti. Cumparatorii sunt indemnati sa pastreze chitanta primita la oficiul postal in vederea validarii premiului. Concursul este organizat de Compania Nationala Posta Romana SA si Raiffeisen Bank si face parte din campania „Mos Craciun te invita in Lumea Povestilor”.

Posta din Timisoara trimite scrisorile prichindeilor cuminti acasa la Mos Craciun, in Laponia!

Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani sunt invitati la Posta, pana in 31 decembrie, impreuna cu parintii lor pentru a-si achizitiona un kit care contine un plic, o coala A4 si o carte postala.

Plicul si coala de hartie vor fi completate cu cererile adresate lui Mos Craciun si apoi trimise la adresa deja tiparita pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 – Arctic Circle, Rovaniemi, Finland.

Cartea postala va fi completata cu datele expeditorului si trimisa la adresa Compania Nationala Posta Romana, OP 83 – CP 81, Bucuresti.

Toate cartile postale trimise pana la data de 31 decembrie 2010 vor participa la tragerea la sorti carre va avea loc in data de 17 ianuarie 2011, la Bucuresti.

Premiile vor consta in vouchere valorice in valoare totala de 10.000 de euro si care vor putea fi consumate la Libraria Carturesti.

Cumparatorii sunt indemnati sa pastreze chitanta primita la oficiul postal in vederea validarii premiului.

Concursul este organizat de Compania Nationala Posta Romana SA si Raiffeisen Bank si face parte din campania „Mos Craciun te invita in Lumea Povestilor”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

Etichete