Noutati :

Montessori Haus Timisoara si Atletic Club Maraton va invita la Crosul Vacantei

5 iunie, 2019 - 03:10 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Crosul Vacanței este o cursă necompetitivă dedicată copiilor, organizată în fiecare an de Montessori Haus Timișoara și Atletic Club Maraton.

Evenimentul a fost gândit în spiritul fair-play-ului pentru încurajarea familiilor să trăiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber alături de copii, prin a le insufla pasiunea pentru sport și activitate fizică.

Am ales Herneacova ca loc de desfăşurare a acestui eveniment, pentru că aici copiii se simt excelent. Zona este plină de vegetație, iar peisajul este mirific. În plus am vrut nespus de mult să ne rupem de agitația orașului. Frumusețea crosului nostru constă în faptul că la start se pot alinia copii, părinți, bunici, de fapt pentru mămici, tătici și bunici vom avea un start separat. Scopul nostru este să promovăm mişcarea în aer liber, prin urmare toți concurenții vor fi câștigători. Pentru cei mici avem premii, diplome, medalii și multă distracție”, a declarat Daniel Scornea, directorul de marketing al Montessori Haus Timişoara.

Alergarea este benefică pentru copii în principal datorită influenței pozitive asupra sănătății, ca orice altă activitate sportivă, dar și prin faptul că se practică în aer liber.

În plus, celor mici li se pot alătura şi părinţii, care astfel le oferă copiilor posibilitatea de a se dezvolta armonios, de a fi mai sănătoşi, mai fericiți și mai încrezători.

Anul acesta Crosul Vacanței se va desfășura pe data de 15 iunie, de la ora 11.00 pe Domeniul Herneacova. Vor putea lua startul chiar si copii de 4 ani, iar competiţia este pe categorii de vârstă: 4 – 6 ani, 7 – 10 ani, 10 – 13 ani și 13 – 15 ani.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...