Noutati :

Monica Macovei: Eu vreau cu Romania cinstita si muncitoare (P)

6 mai, 2014 - 05:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
5

„Milioane de români vor să trăiască într-o țară fără corupție, eu am vorbit și am acționat pentru ei și aceasta este România mea“ spune europarlamentarul PDL, Monica Macovei pe blogul personal.

„Dimpotrivă, România lui Ponta, Antonescu, Voiculescu și a baronilor locali este România în care ei să fure din banul public și să nu fie pedepsiți niciodată“, explica Monica Macovei.

Macovei arata ca este evident acest lucru, atat timp cat „Victor Ponta a zis că nu se dezice de Duicu, arestat pentru corupție, și de alți baroni din PSD. Victor Ponta este solidar cu inculpații Duicu, Mazăre, Dragnea, Nicușor Constantinescu. Ponta este solidar cu corupția, vedem asta în fiecare zi. Țara pe care o vrea Ponta este țara corupților“.

Europarlamentarul PDL  încheie: „Eu nu vreau cu corupții, eu vreau cu România cinstită și muncitoare, pentru că eu iubesc România, în timp ce Ponta susține corupția și trădează România cinstită“.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. doamna macovei, sunteti atat de simpatica in nestiinta dumneavoastra, incat nu stiu ce cautati in functia asta. nu e de dvs

  2. D-na Macovei vorbeste pe nas…
    Este prima femeie,care a facut cel mai mare rau al tarii,turnand venin prin Europa !!!Ar trebui sa se retraga la manastire….altfel,nici pamantul nu o sa-i fie un prieten bun !!!

  3. Romania va fi cinstita atunci cand toti basistii vor fi inchisi si-si vor primii pedeapsa meritata.

  4. Neregulile contestate de conducerea aeroportului se refereau la deficienţe în actele contabile ori la sume neîncasate din diferite contracte care au păgubit bugetul instituţiei conduse la vremea respectivă de pedelistul Cornel Sămărtinean. Comisia de control a constatat că la mai multe spaţii închiriate există diferenţe de suprafaţă care nu au fost facturate iar chiriile au fost mai mici faţă de tarifele aprobate de consiliul de administraţie, estimând un prejudiciu de 1.603.913,44 lei, cu TVA inclus. După ce aeroportul a făcut o altă experiză în urma căreia a rezultat o a treia variantă a suprafeţelor închiriate, Curtea de Conturi a ajuns la concluzia că, de fapt, nu se cunosc suprafeţele reale ale spaţiilor şi chiriile nu erau corect calculate. S-a constatat, de asemenea, că în 2010 şi 2011, potrivit contractelor pentru servicii aeroportuare, aeroportul a încasat bani mai puţini de la Carpatair şi Tarom faţă de tarifele prevăzute de consiliul de administraţie, deficitul fiind estimat la 1.711.943,67 lei. Un prejudiciu de 269.450 lei a fost stabilit ca urmare a subdimensionării spaţiului închiriat firmei Trinvest Bakery SRL şi a diminuării tarifelor aprobate prin hotărârea consiliului de administraţie. Firma aparţine verișorului deputatului pedelist Alin Popoviciu, iar controlul Curţii de Conturi vine să confirme mai multe dezvăluiri făcute de PRESSALERT.ro în legătură cu acest contract dubios.

  5. Printre deficienţele care nu au fost contestate de conducerea aeroportului pot fi amintite neurmărirea respectării clauzelor contractuale referitoare la termenele de plată şi necalcularea de penalităţi pentru achitarea cu întârziere a chiriei sau achiziţionarea unor maşini, echipamente, mobilier, aparatură birotică sau soft fără avizul ministerului de resort, aşa cum prevede legea. Curtea de Conturi Timiş a apreciat că bugetul de cheltuieli al aeroportului a fost depăşit în 2011 cu 110,22%, respectiv 3.567.870 lei.