Monica Columbeanu: „Eu nu cersesc dragoste. Sunt obisnuita sa o primesc dintotdeauna”

Dezamagita si ranita de Irinel Columbeanu care a fost surprins facandu-si de cap cu doua blonde in jacuzzi, Monica Columbeanu marturiseste ca nu i-a cerut explicatii sotului ei. Mai mult, autointitulata "Scorpie de al Izvorani" sustine ca nu o sa-i cerseasca miliardarului de la Izvorani iubirea, deoarece nu a facut acest lucru niciodata. "Nu l-am «mustruluit» pe Irinel pentru ca nu sunt genul. Eu nu cersesc dragoste, sunt obisnuita sa o primesc dintotdeauna, sa fiu respectata, dar m-am obisnuit sa fiu si dezamagita. Le accept pe toate ca atare", a declarat Monica pentru ziarul National. Si-a dat mama la scoala in America Venita direct de la Los Angeles pentru cateva zile in Romania, diva de la Izvorani a marturisit ca si-a dat mama la scoala in America, pentru a invata limba engleza. Astfel, Veronica Gabor, in varsta de 49 de ani, a inceput sa studieze engleza din cartile de colorat, ce contin imagini si povestioare pentru copii. "Mama a inceput si ea sa mearga la scoala si deja se descurca cu limba engleza. A inceput sa dialogheze. E si ea un spirit aventurier si ii place sa experimenteze", a spus Moni.

Dezamagita si ranita de Irinel Columbeanu care a fost surprins facandu-si de cap cu doua blonde in jacuzzi, Monica Columbeanu marturiseste ca nu i-a cerut explicatii sotului ei. Mai mult, autointitulata „Scorpie de al Izvorani” sustine ca nu o sa-i cerseasca miliardarului de la Izvorani iubirea, deoarece nu a facut acest lucru niciodata.

„Nu l-am «mustruluit» pe Irinel pentru ca nu sunt genul. Eu nu cersesc dragoste, sunt obisnuita sa o primesc dintotdeauna, sa fiu respectata, dar m-am obisnuit sa fiu si dezamagita. Le accept pe toate ca atare”, a declarat Monica pentru ziarul National.

Si-a dat mama la scoala in America

Venita direct de la Los Angeles pentru cateva zile in Romania, diva de la Izvorani a marturisit ca si-a dat mama la scoala in America, pentru a invata limba engleza. Astfel, Veronica Gabor, in varsta de 49 de ani, a inceput sa studieze engleza din cartile de colorat, ce contin imagini si povestioare pentru copii.

„Mama a inceput si ea sa mearga la scoala si deja se descurca cu limba engleza. A inceput sa dialogheze. E si ea un spirit aventurier si ii place sa experimenteze”, a spus Moni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.