Moldovenii din Timisoara chemati sa isi aleaga parlamentarii. Unde vor putea vota in scrutinul de duminica

TIMISOARA. Cetatenii din Republica Moldova care locuiesc in Timisoara si judet sunt chemati in acest final de saptamana la urne pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul de la Chisinau.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor avea loc duminica, 11 iulie, iar cei care vor sa isi exprime optiunea pe buletinul de vot o pot face intre orele 7 si 21, la sectia de votare amenajata la Colegiul National de Arta Ion Vidu, de pe strada Cluj, nr.12.

Pentru a putea vota, cetatenii din Republica Moldova trebuie sa aiba asupra lor: pasaportul, inclusiv cu termen de valabilitate expirat, buletinul de identitate VALABIL sau livretul de marinar.

Va reamintim, alegerile parlamentare din Republica Moldova sunt organizate deoarece in 28 aprilie 2021, presedintele Maia Sandu a dizolvat Parlamentul.

Prin aceasta decizie am deschis calea pentru ca cetatenii sa poata sa-si aleaga un Parlament nou, care sa serveasca interesele tarii si ale oamenilor. Puterea este acum in mainile poporului. Puterea este in mainile dumneavoastra. Am incredere ca cetatenii nostri vor alege calea corecta spre crearea unui stat dezvoltat si democratic, in care oamenii sa traiasca in pace si bunastare„, scria la acea vreme pe pagina sa de Facebook presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.