Noutati :

Modificari in circulatia trenurilor. Se fac unele lucrari de reparatii la liniile ferate

7 februarie, 2011 - 06:19 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

CFR Calatori anunta ca, in perioada 9 – 25 februarie 2011, pentru efectuarea unor lucrari de reparatii curente la infrastructura feroviara intre haltele de miscare Cristian Sibiu si Turnisor (pe sectia Vintu de Jos – Sibiu), vor interveni unele modificari

Astfel, acceleratul 1812/-1 Timisoara – Targu Mures / Sibiu si acceleratul 1813/-2 Sibiu / Targu Mures–Timisoara, nu vor circula cu grupa de vagoane pentru Sibiu in perioada mentionata. Cele doua trenuri vor circula numai pe relatia Timisoara Nord – Vintu de Jos / Targu Mures si retur, conform graficului de circulatie.

CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei, sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 (trafic intern) sau sa acceseze pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...