Noutati :

Modificari importante la RATT. Unele tramvaie vor fi suspendate, iar altele vor fi inlocuite de autobuze!

30 iulie, 2015 - 03:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Regia Autonoma de Transport Timisoara anunta noi modificari in circulatia tramvaielor. Totul din cauza unor lucrari de reabilitare a tramei stradale si a liniilor de tramvai pe Calea Bogdanestilor la intersectie cu bulevardul Cetatii.

Modificarea va fi valabila din data de 31 iulie, de la ora 17.00, pana in data de 2 august, la miezul noptii.

Astfel, circulatia intre Piata 700 si Torontal, respectiv Ronat va fi deservita de autobuze pe urmatoarele trasee:

Taseul 1: Torontal – bv. Cetatii – Calea Bogdanestilor (Balta Verde) – str. Coriolan Brediceanu (pe linia de tramvai) – str. Doctor Iosif Nemoianu (Spitalul de copii) – bv. Republicii – str. Sfantul Ioan – str. Coriolan Brediceanu si retur. Intervalul de circulatie va fi de 17 minute.

Traseul 2: Ronat – Calea Bogdanestilor si retur de la bifurcatia liniilor de tramvai 4 cu 5. Intervalul de circulatie va fi de 20 de minute.

In aceste conditii linia 10 tramvaie este suspendata in perioada lucrarilor. Iar liniile 4 si 5 vor circula deviat dupa cum urmeaza:

Linia 4 tramvaie va avea traseu in circuit din Piata 700, pe la Spitalul de copii, Catedrala Mitropolitana, Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, AEM, Ciarda Rosie, retur pe Str. Stefan cel Mare, Piata Traian, Prefectura, Piata Libertatii, Piata 700.

Linia 5 tramvaie va avea garnituri in plus si va circula din Piata 700 spre Prefectura, Piata Traian, Printul Turcesc, Modern, UMT, Gara de Est, Piata Badea Cartan, Piata Traian, Fabrica de Bere, Banatim, Piata Balcescu, Piata Maria, Catedrala Mitropolitana, Piata 700.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. SA ANUNTATI SI IN STATII, AFIS CU PROGRAM (lipsesc din statiile de autobuze programele EXPRES 1 sensul giratoriu cu Calea Sagului si nu numai ) mai verificati va rog sa fie in ordine !!!