Modificarea contoarelor de gaz este ilegala

In fiecare iarna, pe la casele timisenilor apar diverse persoane care suna la usa oamenilor si le solicita sume de bani pentru modificarea echipamentelor de masurare a cantitatii de gaze naturale (contoarelor) in scopul inregistrarii unui consum mai mic decat cel efectiv realizat. E.ON Gaz Distributie atrage atentia asupra riscurilor la care se expun consumatorii de gaze naturale care apeleaza la interventii in aparatele de masurare.

Interventiile neautorizate in echipamentele de masurare a consumului de gaze naturale in scopul inregistrarii unui consum mai mic  reprezinta furt calificat care este prevazut si sanctionat ca atare de Codul Penal. Pe de alta parte aceste interventii neavizate si recurgerea la improvizatii prezinta un risc major de producere de accidente grave, ducand pana la pierderea de vieti omenesti. „E.ON Gaz Distributie detine echipe specializate care au rolul de a monitoriza si depista sustragerile sau eventualele incercari de sustragere ilegala a unor volume de gaze naturale”, atrage atentia compania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete