Noutati :

Modificare de ultima ora pe una dintre cele mai folosite linii de tramvai din Timisoara!

3 noiembrie, 2016 - 02:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Reprezentantii RATT anunta modificari de ultima ora pe traseul uneia dintre cele mai folosite linii de tramvai din Timisoara.

Este vorba despre linia 4 de tramvaie al carei traseu va fi suspendat pe un anumit tronson, in perioada 4-6 noiembrie. Tramvaiele care circula pe aceasta linie vor intoarce in bucla la AEM, din cauza unor lucrari de infrastructura pe care RATT le face in zona.

In această perioada, pe ruta A.E.M. – I.O.T., transportul va fi asigurat de un autobuz, care va circula pe urmatorul traseu: Piata Gheorghe Domasneanu – Calea Buziasului – str. Matei Milo – str. Nicolae D. Cocea – str. Martir Constantin Radu – Calea Buziasului – Piata Gheorghe Domasneanu.

Statiile autobuzului vor fi: Domasneanu, Electrotimis, str. Matei Milo (I.O.T.), Electrotimis, Domasneanu.

Acesta va circula la un interval de 20 de minute.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...