Modernizari la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala din Timisoara

Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara va investi 3,32 de milioane de lei pentru modernizarea unor sali, cabinete si achizitia de dotari moderne, in urma semnarii unui contract privind o finantare europeana de 2,6 milioane de lei. Astfel, clinica va putea raspunde nevoilor unui numar mai mare de pacienti, dupa ce, pana acum, in multe cazuri, bolnavii erau trimisi in alte orase, pentru ca la Timisoara nu erau dotarile necesare. "Prin proiect se asigura cresterea caracterului preventiv al serviciilor de sanatate, imbunatatirea actului medical prestat prin prisma dotarii cu echipamente superioare calitativ, asigurarea de servicii medicale de calitate la costuri mai mici de catre personal de specialitate inalt calificat, scaderea numarului de pacienti redirectionati din cauza lipsei de dotari si a unei capacitati reduse, ameliorarea diagnosticului clinic si monitorizarea eficienta a pacientilor", se precizeaza in proiectul semnat la sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala V Vest. Valoarea totala a proiectului este de 3,32 milioane de lei, din care 2,61 de milioane de lei sunt fonduri nerambursabile, diferenta urmand sa fie acoperita de spital si de autoritatile romane. Proiectul de modernizare se va termina in noua luni. Aceasta clinica este al doilea spital din Timisoara care a primit, in aceasta toamna, fonduri europene, dupa un proiect similar de la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes". Suma castigata de acest spital este de 3,8 milioane de lei.

Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara va investi 3,32 de milioane de lei pentru modernizarea unor sali, cabinete si achizitia de dotari moderne, in urma semnarii unui contract privind o finantare europeana de 2,6 milioane de lei. Astfel, clinica va putea raspunde nevoilor unui numar mai mare de pacienti, dupa ce, pana acum, in multe cazuri, bolnavii erau trimisi in alte orase, pentru ca la Timisoara nu erau dotarile necesare.

„Prin proiect se asigura cresterea caracterului preventiv al serviciilor de sanatate, imbunatatirea actului medical prestat prin prisma dotarii cu echipamente superioare calitativ, asigurarea de servicii medicale de calitate la costuri mai mici de catre personal de specialitate inalt calificat, scaderea numarului de pacienti redirectionati din cauza lipsei de dotari si a unei capacitati reduse, ameliorarea diagnosticului clinic si monitorizarea eficienta a pacientilor”, se precizeaza in proiectul semnat la sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala V Vest.

Valoarea totala a proiectului este de 3,32 milioane de lei, din care 2,61 de milioane de lei sunt fonduri nerambursabile, diferenta urmand sa fie acoperita de spital si de autoritatile romane. Proiectul de modernizare se va termina in noua luni.

Aceasta clinica este al doilea spital din Timisoara care a primit, in aceasta toamna, fonduri europene, dupa un proiect similar de la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes”. Suma castigata de acest spital este de 3,8 milioane de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...