Noutati :

Modernizarea sistemului de lucru, analizata la Timisoara de dirigintii de posta si conducerea Regionalei

30 martie, 2011 - 01:39 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara, Nelu Balas, a reluat, astazi, seria intalnirilor cu angajatii din cele patru judete (Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara), de data aceasta interlocutorii sai fiind dirigintii postali.

Discutiile de astazi se vor purta cu dirigintii din Timis(in cursul acestei dimineti)  si Arad (in cursul dupa-amiezii), iar, maine, cu cei din Caras-Severin si Hunedoara.

Echipa de conducere a  Centrului Regional Retea Postala Timisoara se va deplasa, in fiecare judet, in parte, iar concluziile intalnirilor decise de catre directorul Nelu Balas le veti avea pana la finele saptamanii.

Astazi, dirigintele din Timis au fost familiarizate cu strategia ampla de restructurare-remodernizare a CN Posta Romana, strategie ce impune o rearondare a unor oficii, a personalului, schimbari de functii, toate cu scopul optimizarii si a cresterii rentabilitatii structurii postale regionale si nationale.

„Nu s-a mai facut reforma, de cel putin 50 de ani! Am mai spus-o: noi lucram cu instructiuni din anii 70, ceea ce este ilar. Modernizarea, la care fac referire, presupune multe lucruri, insa, in primul rand, presupune o innoire a normelor cu care lucram. intalnirile pe care le-am gandit nu sunt, neaparat, sedinte, cat discutii, cu propuneri si analize, cu solicitari si intrebari, dinspre cele care reprezinta Posta, in teritoriu”, a declarat directorul Nelu Balas.

Cele peste 70 de diriginte de oficii postale din Timis, prezente, astazi, la intalnirea din sala mare a Centrului Regional Retea Postala Timisoara, au primit chestionare, cu propuneri de imbunatatire a serviciilor Postei, cu probleme frecvente, ridicate de clienti, chestionare care vor fi centralizate si despre care va vom informa ulterior.

In aceasta dupa masa, directorul Nelu Balas va fi prezent la intalnirea cu dirigintii din judetul Arad, iar, maine, va fi la Resita si Deva.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...