Noutati :

Modernizarea infrastructurii informatice, la Aquatim. Clientii vor fi afectati doar intr-o singura zi

13 martie, 2018 - 01:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. La sediul central al Aquatim (str. Gheorghe Lazăr, nr. 11 A), vor avea loc lucrări de modernizare a infrastructurii informatice și de telecomunicații, care vor afecta activitatea de relații cu clienții.

Ca urmare, în ziua respectivă, joi, 15 martie, nu vor fi posibile plățile la casieriile societății, încheierea contractelor, eliberarea avizelor tehnice sau depunerea actelor la registratură. Compartimentele care lucrează cu publicul, cum ar fi serviciul tehnic sau biroul relații clienți, nu vor putea furniza clienților informații concrete legate de consumuri, facturi, situația plăților, diverse date tehnice.

Site-ul www.aquatim.ro și aplicația de plată „online” de pe site-ul societății vor fi FUNCȚIONALE, dar mesajele email trimise către Aquatim, precum și comunicările prin formularele de contact disponibile online, cum ar fi transmiterea indexului contorului sau sesizările, se vor înregistra doar în ziua următoare.

Serviciul de dispecerat este disponibil, ca întotdeauna, 24 de ore din 24, la numerele de telefon 0356 914, 0256 201362, 0756 119528.
Pentru plăți, clienții au la dispoziție rețelele bancare, oficiile poștale, rețelele Paypoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și serviciul Westaco Express.

Aquatim multumeste clientilor pentru intelegere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...