Noutati :

Model nou de declaratie pe proprie raspundere si adeverinta de la angajator pentru carantina de noapte. Descarca aici

7 noiembrie, 2020 - 12:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Incepand de luni, in toata tara vor fi instituite restrictii de circulatie, pe timp de noapte, intre orele 23.00 si 05.00. Astfel, in acest interval, se va putea iesi din case doar din motive bine intemeiate, iar cei care sunt nevoiti sa plece de acasa trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere, in care sa explice motivul deplasarii, sau sa aiba o adeverinta completata de angajator.

CITESTE SI: Avem peste 7 la mie rata de infectare cu COVID in Timisoara. Sunt 55 de localitati in zona rosie in Timis. Lista actualizata 

Decizia a fost adoptata de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, iar pentru situatiile in care oamenii sunt nevoiti sa se deplaseze pe timpul noptii, autoritatile au conceput noi modele de documente justificative.

DESCARCA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE AICI!

DESCARCA ADEVERINTA PENTRU ANGAJATOR AICI!

Declaratia pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator trebuie prezentata autoritatilor abilitate, la cerere. Ambele documente trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii, adresa locuintei/ gospodariei/ locului activitatii profesionale, motivul deplasarii, data completarii si semnatura. Declaratiile pot fi intocmite si de mana.

CITESTE SI: Anuntul fortelor de ordine pentru locuitorii din Sannicolau Mare si Ciacova, care intra in carantina Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...