Noutati :

Mobilizare MMTCG pentru un copil aflat in mare suferinta, ce are nevoie urgent de o operatie. Ajuta si tu! Orice banut conteaza

4 ianuarie, 2020 - 08:05 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Grupul fenomen nascut la Timisoara, care a castigat respectul comunitatii pentru implicare sociala, strange din nou randurile pentru a sari in ajutorul unui copil ce are nevoie urgent de o interventie chirurgicala.

Mamici Mai Tari Ca Google se mobilizeaza sa adune suma de care are nevoie un tata, pentru a-i da o sansa baiatului sau, diagnosticat cu o boala grava care l-a tintuit la pat. Cele mai curajoase femei din Romania fac un apel pentru ca si alti oameni sa li se alature in demersul lor de a ajuta acest copil. Orice suma, cat de mica, este binevenita.

”Eduard, alintat Edi de către tată și de restul familiei, are 10 anișori.
Este din Petrila, copil de miner muncitor și îngrijorat de viața puiului său pe care îl crește singur de la vârsta de 1 an.

Este un copil vesel, care s-ar juca toată ziua fotbal.

Diferența între el și alți copii, este că de la vârsta de 1 an a început să viziteze spitalele mai des ca orice parc, loc de joaca.

El nu poate să se joace, pentru că tatăl a trebuit sa vândă tot, pentru a-i putea plăti tratamente, spitalizări, plecări la București, Cluj, Timișoara, pentru a-i salva viața și să se mute în Italia, în chirie, în apropiere de spital.

‼Are la activ peste 230 transfuzii de sânge și a trebuit să își vândă lucrurile dragi, pătuțul în care a dormit, masa la care a mâncat, ca să se poată muta în Genova unde face transfuzii și tratamente specifice în fiecare săptămână.

Diagnosticul lui este de SINDROM DIAMOND BLACKFAN – tulburare a măduvei osoase în care este compromisă capacitatea de a produce hemoglobină. Efectele sunt crunte și fără TRANSPLANT de MĂDUVĂ nu mai există șanse de supraviețuire.

Clinica care poate face acest transplant – INSTITUTUL GIANINNA GASLINI din Genova – și care poate salva viața lui Edi a oferit costul aproximativ de 160.000 euro (doar costul operației inițiale), urmând ca apoi să mai fie nevoie de alți bani pentru tratamente, spitalizare, recuperare.

Haideți sa “adoptăm” încă un băiețel!
Să vadă cum este să aibă câteva zeci de mii de mame și, alături de tatăl lui, câteva zeci de mii de tați!”, a scris Bianca Potyesz, membru fondator al MMTCG.

Mai multe detalii AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...