Mobilierul vechi sau saltele uzate preluate de RETIM, la cerere, la Timisoara. Ce trebuie sa facem pentru a beneficia de acest serviciu

TIMISOARA. RETIM organizeaza trimestrial campanii pentru colectarea deseurilor voluminoase in localitatile din Timis in care opereaza. In Timisoara si in localitatile periurbane, compania le ofera clientilor si posibilitatea preluarii acestui tip de deseuri din locuintele acestora.

Acest serviciu este oferit de firma de salubritate contra cost, iar plata se face in avans. Oferta de tarif este adaptata in functie de tipul de deseu ce urmeaza sa fie ridicat.

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa faca comanda pentru preluarea deseuri Voluminoase ( mobilier/saltele ) de la adresa trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

– sa faca comanda online la adresele de email : [email protected] sau [email protected] si sa plateasca contravaloarea serviciului in AVANS, urmand ca RETIM sa programeze preluarea Deseurilor Voluminoase de la adresa mentionata.

– Tarif/ Item include: manipulare, ridicare, transport, neutralizare ( inclusiv de la etaj din apartament ) – doar in municipiul Timisoara si zona periurbana.

Pentru a putea transmite o oferta de tarif clientul in cauza este rugat ca sa comunice in mail ce anume doreste sa i se ridice. (Tarifele variaza in functie de ce se doreste a se ridica). Programarea ridicarii deseurilor Voluminoase de la adresa se poate face cu doua zile lucratoare inainte datei in care clientul doreste sa i se ridice deseul„, transmit reprezentantii RETIM.

Timisorenii, si cei care traiesc in localitatile din vecinatatea orasului pot preda deseurile voluminoase gratuit, in baza cartii de identitate, si la cele patru puncte de colectare administrate de RETIM.

Iata programul de functionare al punctelor de colectare:

Calea Torontalului, nr.94, program luni – vineri intre orele 9:00-19:00 si sambata 8:00-16:00 ;

Torac (Cal. Mosnitei, nr.2), program luni – vineri intre orele 9:00-19:00 si sambata 8:00-16:00;

Str. Avram Imbroane, nr.70, program luni – vineri intre orele 9:00-19:00 si sambata 8:00-16:00;

Calea Sagului, nr. 147/g, program luni – vineri intre orele 9:00-17:00 si sambata 8:00-16:00.

Conform RETIM, se pot preda 5 metri cubi de deseuri voluminoase de uz casnic pe luna, cu titlu gratuit. Reprezentantii companiei recomanda celor care vor sa aduca deseurile voluminoase la centrele de colectare sa le demonteze sau sa le dezasambleze inainte, daca acest lucru este posibil.

RETIM organizeaza campanii trimestriale de colectare a deseurilor voluminoase pentru localitatile din Zona 1 rural si zona 0.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Vecinul spune:

  Ah, pai daca tre sa platesc ceva, nu ma bag. Mai bine ppun salteaua noaptea la coltul strazii si astept sa mi-o ridice primaria, ca asa sunt eu obisnuit.

  PS. Asa nu se vede ce saltea faina am scos pe strada. Ca daca ma uit la ce este in poza, pare a fio salteau vecinului! Ha, ha….

 2. SUD spune:

  Deci trebuie sa o car in spate pana la voi , sa o dezmembrez si sa va si platesc …. sunteti comici.
  Bah natarailor da ii atat de greu sa cereti un camion specific pentru aceste tipuri de cazuri ?… care sa vina sa ridice de la oameni ce au, o data pe anotimp (4 ori pe an). Isi face omul programare cu voi cand sunteti liberi veniti, omul baga in camion daca sunteti puturosi.
  Veniti si voi metode mai usoare pentru cetateni.
  Credeti ca toti au bani si transport sa va faca voua placul si usurinta ?… bafta la curatat mizeria.