Mitropolitul Banatului si-a petrecut onomastica alaturi de sarmani, la Timisoara. El le-a oferit mancare si migrantilor cazati la liceul CFR. Foto si video

TIMISOARA. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a continua traditia si si-a petrecut ziua onomastica alaturi de oamenii sarmani.

CITESTE SI: Investigatii record in al doilea an de pandemie la Spitalul Victor Babes din Timisoara

Inalt Prea Sfintia Sa a luat pranzul de Sarbatoarea Sfantului Ioan alaturi de zeci de persoane care pana de curand au trait pe strazile din Timisoara, iar acum beneficiaza de serviciile Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara.

Mitropolitul Banatului a plecat apoi catre Padurea Verde, la Centrul de Suport pentru Situatii de Urgenta/Criza. Aici a servit o portie de mancare calda alaturi de oamenii care locuiesc in cele 11 containereracordate la utilitati. Mitropolitul a fost primit si cu un scurt program artistic. Momentele petrecute aici au fost si imortalizate intr-un tablou realizat de Sebastian Alexa, educator intr-un centru al Directiei de Asistenta Sociala.

Sarbatoritul zilei nu s-a oprit insa aici si a trimis mancare calda si celor veniti de peste mari si tari si sunt cazati in prezent la liceul CFR.

Mancare calda au primit de la Mitropolitul Banatului si migrantii aflati in grija DAS de la Liceul CFR. Generozitatea sarbatoritului s-a revarsat si catre alte persoane nevoiase, acesta directionand catre Cantina Sociala a DAS Timisoara o cantitate importanta de cartofi, morcovi, varza, mere, conserve de legume pentru ciorba si borcane cu gemuri„, transmit reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Stefi spune:

  Felicitari! Dumnezeu sa ii dea sanatate! Daca toti am face la fel ar fi o lume mai buna

 2. Stefan spune:

  Doamne ajuta!
  La multi ani Ioan Selejan!
  Dumnezeu sa aibe grija de Mitropolitul Banatului!

 3. Alex spune:

  Doamne ajuta Bunul Dumnezeu sa sa fie cu toti ce fac fapte de bunatate

 4. Danubius spune:

  Oameni sărmani ….