Mitropolitul Banatului intervine pentru a aduce dezinfectanti in scolile din Timis

TIMISOARA. A aflat ca sunt scoli in Timis din care lipsesc dezinfectantii ori alte produse de igiena si a decis sa se implice.

CITESTE SI: E oficial. Se inchid toate scolile si gradinitele din Romania, de miercuri, timp de mai multe zile, din cauza coronavirusului 

Mitropolitul Banatului a facut demersuri pe langa depozite din Bucuresti pentru a obtine cat mai grabnic produsele.

Inaltpreasfintia Sa, Mitropolitul Banatului…a facut, din nou, un gest umanitar! Cand a aflat ca sunt scoli ce nu mai au produse de dezinfectie, produse inregistrate in Registrul Produselor Bioacide…a facut ce trebuia poate sa faca altcineva! A luat legatura cu depozite din Bucuresti, cu oameni de buna credinta, ce pot trimite spre Timis, urgent, fara plata in prealabil, cantitatile de care au nevoie scolile„, a dezvaluit seful Inspectoratului Scolar Timis, Aura Danielescu.

Prefectura a cerut primariilor din intreg judetul sa se preocupe pentru ca in toate scolile din Timis sa fie produse de igiena si dezinfectanti, insa nu peste tot administratiile locale au si respectat procedurile impuse.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...