Miss World 2010 este o americanca de numai 18 ani, Alexandria Mills

Miss World 2010 este din Statele Unite! Alexandria Mills, in varsta de 18 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa femeie din lume, in timpul ceremoniei care a avut loc in China. Pe locul al doilea in competiţie s-a plasat reprezentanta din Botswana, Emma Wareus, in timp ce Adriana Vasini, reprezentanta Venezuelei, a ocupat locul al treilea. 120 de tinere superbe au concurat, sambata, pentru titlul Miss World 2010, in finala concursului, urmarit de peste un miliard de telespectatori din lumea intreaga, organizat in insula tropicala chineza Hainan. Romania a fost reprezentata in finala concursului Miss World 2010 de Lavinia Postolache, in varsta de 21 de ani, studenta in anul doi la New York Film Academy. Norvegianca Mariann Birkedal, in varsta de 23 de ani, care a obţinut un loc in finala acestui concurs si a castigat deja titlul preliminar Top Model, era favorita caselor de pariuri in cursa pentru titlul Miss World 2010, insa victoria tinerei din Norvegia nu ar fi fost deloc pe placul organizatorilor chinezi, scrie Mediafax, din cauza acordarii premiului Nobel Pace de catre Norvegia unui dizident chinez.  (sursa foto: www.missworld.com) [nggallery id=40]

Miss World 2010 este din Statele Unite! Alexandria Mills, in varsta de 18 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa femeie din lume, in timpul ceremoniei care a avut loc in China.

Pe locul al doilea in competiţie s-a plasat reprezentanta din Botswana, Emma Wareus, in timp ce Adriana Vasini, reprezentanta Venezuelei, a ocupat locul al treilea.

120 de tinere superbe au concurat, sambata, pentru titlul Miss World 2010, in finala concursului, urmarit de peste un miliard de telespectatori din lumea intreaga, organizat in insula tropicala chineza Hainan.

Romania a fost reprezentata in finala concursului Miss World 2010 de Lavinia Postolache, in varsta de 21 de ani, studenta in anul doi la New York Film Academy.

Norvegianca Mariann Birkedal, in varsta de 23 de ani, care a obţinut un loc in finala acestui concurs si a castigat deja titlul preliminar Top Model, era favorita caselor de pariuri in cursa pentru titlul Miss World 2010, insa victoria tinerei din Norvegia nu ar fi fost deloc pe placul organizatorilor chinezi, scrie Mediafax, din cauza acordarii premiului Nobel Pace de catre Norvegia unui dizident chinez.  (sursa foto: www.missworld.com)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.