Noutati :

Miss Universitas, Celelalte Cuvinte, Petrica Moise si multe alte surprize la 55 de ani de la infiintarea Casei de Cultura a Studentilor din Timisoara

7 iunie, 2012 - 04:49 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Celelalte Cuvinte, Implant pentru Refuz, Sonatic, Petrica Moise si multe alte formatii concerteaza la Timisoara la mijlocul lunii iunie, la aniversarea a 55 de ani de la infiintarea Casei Studentilor.

Timisorenii sunt asteptati la mai multe zile de sarbatoare. Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara a devenit un punct de reper pe harta culturala a orasului. A fost infiintata in 1957.

„Multi isi aduc aminte cu nostalgie si bucurie momentele cine-clubului de la Casa Studentilor, ale discotecii din anii ’70-’80, ale cenaclului literar in care se citeau texte si poezii ale dizidentilor optzecisti, ale concertelor rock ale unor formatii care au scris istorie”, spune directorul Casei Studentilor, Anca Corescu.

De-a lungul timpului, institutia a fost o casa buna pentru folclor, dansuri moderne, arta fotografica si literatura. Teatrul a avut si el o buna reprezentare la Casa Studentilor, iar formatiile de rock s-au bucurat intotdeauna de o gazduire prietenoasa.

Momentul aniversar va fi marcat de doua weekenduri consecutive pline de spectacole, concerte, expozitii, ba chiar si un concurs Miss Universitas, la care sunt asteptati toti cei ce s-au bucurat vreodata de Casa de Cultura a Studentilor, fie ca spectatori, fie ca fosti membri. Intrarea este libera.

Program:

vineri, 15 iunie:
ora 19 – ansamblul de dans modern Reflex
– formatia de dans modern Matrix
– Miss Universitas
– Grupul de umor O.Z.N.
– expozitie de fotografie

sambata, 16 iunie:
orele 10, 12, 14 – ateliere de teatru deschise publicului
ora 20 – Teatrul Studentesc Thespis cu piesa „Asteptandu-l pe spectator” de Matei Visniec

ora 18 – Cenaclul literar Pavel Dan – lectura publica a autorilor
– lansarea antologiei Pavel Dan 55
ora 19 – folclor – Ansamblul Doina Timisului
– Ansamblul sarbesc Mladost
– Invitat special Petrica Moise

joi, 21 iunie:
ora 20 – Implant pentru Refuz
– Opus
– Faceplant
– Nomega

vineri, 22 iunie:
ora 20 – Celelalte Cuvinte
– Sonatic
– Soulshard

sambata, 23 iunie:
ora 20 – Burning Table
– Phaser
– Mere
– MisguidedInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...