Misiune economica de vizitare a Belgrade Wine Salon, organizata de CCIA Timis

TIMISOARA. În perioada 7-8 decembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon, pentru a descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume, în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel Belgrad.

În cele două zile, între orele 12.00 – 20.00, în Crystall Ballroom și Grand Foyer, vinificatori de top din 120 de crame oferă spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa în prima zi, OPȚIONAL, la două evenimente exclusiviste:
– Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo
– Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14.00 – 21.00.
Taxa de intrare: 12.000 RSD /pers.

Taxa de participare la misiunea economică: 235 Euro / pers. (pentru firmele membre CCIAT)
Servicii asigurate:
– Transport cu microbuz omologat curse externe
– Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel **** (loc în cameră dbl.)
– Transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur
Taxa NU include:
-Biletul de intrare în expoziție – 4000 RSD/pers./zi care se achită individual la intrarea în expoziție.

Termen de confirmare: 27 noiembrie 2023

Informații despre Belgrade Wine Salon sunt disponibile pe site-ul: https://bsv.rs/.

***

Detalii și înscrieri la misiunea economica la tel. 0722503138, e-mail: ro[email protected], Rodica Olinic – Consilier Relații Publice.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...