Misiune economica a CCIA Timisoara in Emiratele Arabe Unite

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică multisectorială la Dubai, care se va desfășura în perioada 23-30 ianuarie 2023.

În cadrul misiunii economice vor fi organizate întâlniri de afaceri în funcţie de interesul participanţilor. Obiectivul major al acestei misiuni este intensificarea relaţiilor comercial-economice româno-arabe, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare reciproc avantajoase cu oameni de afaceri arabi.

Costul participării la misiunea economică este 1950 Euro pentru membri CCIAT şi include:

  • Bilet avion Belgrad-Dubai-Belgrad
  • Cazare 7 nopți la Hotel Amwaj Rotana 5* – Dubai Marina
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii economice.

Este important de cunoscut faptul că datorită creşterii preţului biletului de avion costul deplasării creşte în funcţie de data confirmării şi rezervării biletului.

Confirmarea intenției de participare: 30 noiembrie 2022

***

Informații suplimentare și confirmări de participare la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected], Stana Stoianov – Director Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri .

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...