Noutati :

Mircea Purceld, candidat Colegiul 1 Senat Timisoara din partea PP-DD: Numai impreuna putem schimba prezentul! (P)

20 noiembrie, 2012 - 02:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

Mircea Purceld, candidatul PP-DD in Colegiul 1 pentru un post de Senator de Timisoara in Parlamentul Romaniei, crede ca este nevoie de locuri de munca platite corect, iar invatamantul trebuie reformat.

El a inaintat o scrisoare alegatorilor sai in care ii indeamna sa i se alature.

„Dragi timisoreni,

In 9 Decembrie 2012, voi candida pentru a deveni senator de Timis in Parlamentul Romaniei, din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. In perioada 1996 – 2000, am fost consilier judetean, iar intre anii 2000 si 2008, timp de doua mandate, am fost deputat, ocupand functia de vicepresedinte al Comisiei economice din Camera Deputatilor.

In prezent sunt consilier local al municipiului Timisoara si presedinte al Comisiei pentru administratie publica locala, juridica, ordine publica, drepturile omului si probleme ale minoritatilor. Cunosc foarte bine problemele cu care se confrunta comunitatea noastra. Cu siguranta, experienta acumulata in anii in care am fost deputat ma va ajuta sa gasesc solutii pentru locuitorii Colegiului 1 Senat, in care candidez.

Numai impreuna putem SCHIMBA PREZENTUL!

Avem nevoie de locuri de munca corect platite. Tinerii sub 35 de ani au nevoie de sustinere pe piata muncii din Romania si de incurajare in vederea intemeierii unei familii sanatoase. Invatamantul trebuie reformat, iar tinerii proveniti din familii cu venituri sub 1200 lei pe luna sa beneficieze in mod obligatoriu de burse si locuri gratuite in camine.

Veniturile sunt inca mult prea mici, iar preturile sunt mult prea mari pentru cei mai multi. Este nevoie ca salariul sa-i asigure fiecarui angajat un trai decent! De asemenea, tinerele mame au nevoie de o mai mare sustinere financiara! Conditiile de viata sunt inca prea grele. Avem nevoie de pensii decente pentru batrani. Avem nevoie de tarife sociale pentru intretinere, gaze, electricitate, medicamente gratuite si compensate.

Eu, MIRCEA PURCELD, in aceste vremuri dificile pe care le traim, sunt hotarat sa va reprezint dorintele si interesele DUMNEAVOASTRA, in cel mai inalt forum, intr-un mod realist si competent.

Cu voia lui Dumnezeu si cu sprijinul DUMNEAVOASTRA, haideti sa facem impreuna schimbarea de care romanii au nevoie acum!

MIRCEA PURCELD,
candidat pentru Senatul Romaniei, Colegiul NR 1 TimisoaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...