Noutati :

Mircea Geoana ar putea ramane fara casa in care locuieste. RA-APPS scoate locuinta presedintelui Senatului la vanzare!

17 noiembrie, 2011 - 08:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

RA-APPS a decis sa scoata la vanzare mai multe case din Bucuresti, printre care se afla si cea in care locuieste presedintele Senatului, Mircea Geoana. El are insa posibilitatea sa si-o cumpere!

Nu e suficient ca e pe punctul de a-si pierde functia de presedinte al Senatului, acum e pe cale sa-si piarda si casa. RA-APPS scoate la vanzare casa in care locuieste cu chirie Mircea Geoana. Afectata va fi si doamna Geoana, Mihaela, pentru ca si sediul fundatiei a carei presedinta este aceasta, Renasterea, va fi scoasa la vanzare.

Pe lista imobilelor care vor fi scoase la vanzare de RA-APPS au fost incluse si spatii folosite de mai multi ani de diferite fundatii si organizatii neguvernamentale, dar si apartamente ocupate inca de fosti demnitari ai regimului comunist, precum si hotelurile Triumf din Bucuresti si Mara din Sinaia, clubul Floreasca si peste 20 de vile din statiuni montane si de pe litoral.

Iata adresele!

Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente de pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 66, 7 apartamente de pe soseaua Kiseleff nr. 24, 6 apartamente de pe Calea Dorobanti nr. 85-87, 139 apartamente de pe strada Mihai Eminescu nr.44-48, nr. 50-54, nr. 82-88, nr. 102-104 si nr.124, 19 apartamente de pe bulevardul Mircea Voda nr. 47, 35 apartamente de pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. 3-5 si nr. 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr. 12-14 si nr. 16-18, 16 apartamente de pe bulevardul Unirii nr.68, precum si alte imobile din strada Crangului.

La aceste adrese locuiesc ministri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum „Renasterea” condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum serban Nicolae sau stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).

Pe aceeasi lista se regasesc doua apartamente din str. Constantin Prezan nr.4, adresa la care au locuit, la un moment-dat, in aceeasi perioada, Adrian Nastase, Traian Basescu si Nicolae Vacaroiu. La acea vreme, parterul era ocupat de Traian Basescu, etajul 1 de Adrian Nastase si etajul 2 de Nicolae Vacaroiu. Ulterior, Nastase si Basescu s-au mutat.

Au fost incluse si imobilul cu garajul aferent din strada Starostescu nr. 3, ocupat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, dar si imobilul din strada Campineanu 3A in care functioneaza si firma fiicei secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...