Noutati :

Mircea Dusa, la Timisoara: rezultatele Recensamantului Populatiei, abia in 2013! Vezi cati bani sunt alocati pentru alegerile generale!

4 octombrie, 2012 - 06:59 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Abia in a doua jumatate a anului viitor vom afla rezultatele finale ale recensamantului populatiei, a declarat ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, la Timisoara. Ministrul a dezvaluit in capitala Banatului si care este suma de bani cu care se vor organiza alegerile.

In ceea ce priveste recensamantul, Dusa a spus ca Guvernul Boc a organizat numaratoarea la repezeala.

”Recensamantul Populatiei a fost organizat intr-un mod superficial de catre Guvernul Boc, chiar daca cei de la Statistica au facut eforturi sa fie completate acele formulare cat mai aproape de realitate. stiti bine ca sunt zone si cartiere intregi care nu au fost recenzate (…) Sper ca in a doua jumatate a anului viitor sa dam comunicatul final cu rezultatele Recensamantului”, a declarat Dusa.

Ministrul a mai adaugat ca Institutul National de Statistica a prelucrat, pana acum, 50% din datele de la recensamant.

Mircea Dusa: Suma estimata pentru organizarea alegerilor generale este 199 de milioane lei

Organizarea alegerilor generale este in grafic, urmand ca primarii si prefectii sa delimiteze sectiile de vot, suma estimata pentru alegeri fiind de 199 milioane de lei, potrivit ministrului Administratiei si Internelor, Mircea Dusa.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat ca din punctul de vedere al ministerului ”totul decurge normal” in privinta organizarii alegerilor generale.

”Suntem in grafic cu organizarea alegerilor din iarna, urmeaza ca in perioada urmatoare prefectii si primarii sa delimiteze sectiile de vot. S-a achizitionat hartia, stampilele se realizeaza la Bucuresti, dar buletinele de vot vor fi tiparite local”, a declarat Dusa.

Potrivit ministrului, suma estimata pentru organizarea alegerilor este 199 milioane de lei, in conditiile in care in anul 2008 au fost alocati 200 milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare. De asemenea, la nivelul intregii tari vor fi circa 38.000 de sectii de votare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...