Mircea Bacala, primul secretar general al Prefecturii Timis

TIMISOARA. Se ocupa functia de secretar general de prefectura in Timis, nou infiintata la nivelul reprezentarii Guvernului in teritoriu, in urma cu cateva luni.

Mircea Bacala, fost prefect si subprefect de Timis, preia aceasta pozitie, odata cu numirea sa, miercuri, prin Hotarare de Guvern, aceasta fiind publicata in Monitorul Oficial.

Infiintata in acest an, functia de publica de secretar general al Institutiei Prefectului a ramas neocupata pana acum, iar atributiile au fost asigurate de seful Serviciului Juridic.

Jurist de profesie si inalt functionar public, Mircea Bacala a mai fost in trecut prefect de Timis, in perioada martie 2009 – mai 2012, apoi a indeplinit aceasta functie intre decembrie 2015 si august 2017.

Apoi, din ianuarie 2020 si pana la inceputul acestui an, Mircea Bacala a fost subprefect de Timis.

Mircea Bacala a lucrat mai multi ani in cadrul Consiliului Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. La vremuri noi, tot noi.

  • Ăștia au dus Romania de rîpă…

 2. Încă unul pe statul de plata. Asta trebuie sa care geanta prefectului sau e mana care scărpinat la cur?

 3. Datu la intors …. sport NATIONAL !!

 4. Alt profitor al sistemului bugetar care in final va falimenta Romania,daca asta este o stire interesanta pentru romani atuncimeu sint imparatul Chinei.
  Alt plimbator de hirtii inutile dar pe bani multi de la statul roman.

 5. Perfect de acord !

 6. Fără rezultate notabile Miroase a SINECURIST sadea, parazit sinedie pe bani publici, adică ai noștri.