Noutati :

Ministrul Sanatatii Vasile Cepoi acuzat de deturnare de fonduri europene

25 septembrie, 2012 - 10:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Inca un ministru cu probleme in Guvernul Ponta! Acuzatii grave au fost formulate la adresa lui Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii. Agentia Nationala de Integritate il invinuieste pe acesta de abuz in serviciu, folosirea de informatii confidentiale in interes personal, deturnare de fonduri europene si conflict de interese.

Potrivit ANI, in perioada martie 2009 – septembrie 2010, Cepoi a detinut simultan functia de director al Directiei de Sanatate Publica Iasi, manager al unui proiect cu fonduri europene si membru al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

In calitate de manager de proiect, Vasile Cepoi a semnat un parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Iasi, unde detinea functia de director, dar si cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, unde era angajata sotia lui. In acest fel, Vasile Cepoi si sotia sa au obtinut peste 40.000 de euro.

Prin semnarea Acordului de parteneriat si angajarea DSP Iasi ca partener in proiect, dl. Cepoi Vasile a intrat in posesia unor informatii din interiorul institutiei publice pe care le-a utilizat ulterior pentru obtinerea unor avantaje patrimoniale sub forma de remuneratie, fiind angajati in proiect atat dumnealui, cat si sotia„, se arata in comunicatul ANI.

Vasile Cepoi a fost in data de 9 august la Agentia Nationala de Integritate, unde a luat cunostinta de actele din dosar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...