Noutati :

Ministrul Sanatatii cere autoritatilor locale din Timisoara si Timis sa scada preturile la chirii pentru cabinetele medicale de familie

10 iunie, 2011 - 03:02 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Vor sa plateasca mai putin pentru spatiile in care ii consulta pe timisoreni si pe timiseni. Medicii de familie din judet s-au plans Ministerului Sanatatii de chiriile mari pe care le platesc pentru cabinetele medicale.

Ministrul Sanatailatii cere sprijin primarilor si sefilor de consilii judetene pentru medicii de familie. Cseke Attila spune ca reprezentantii medicilor de familie l-au sesizat ca, in fiecare an sau chiar trimestrial, unele autoritatile ale administratiei publice locale majoreaza tariful chiriilor pentru spatiile in care functioneaza cabinetele medicale, fiind astfel din ce in ce mai greu de sustinut financiar o astfel de activitate.

„Cunoscand importanta asistentei medicale primare acordata de medicii de familie in cadrul comunitatii, va rugam sa acordati suportul necesar medicilor de familie, in vederea diminuarii tariful chiriilor pentru spatiile in care acestia isi desfasoara activitatea. Rolul asistentei medicale primare in interiorul comunitatii, impune implicarea factorilor de decizie, atat de la nivel central, cat si de la nivel local, in sprijinirea acestei activitati atat de necesara si esentiala pentru cetateni”, a declarat ministrul Cseke Attila.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...