Ministrul Finantelor l-a demis pe directorul general al LOTO, Dan-Alexandru Ghita

Directorul general al Companiei Nationale Loteria Romana, Dan-Alexandru Ghita, a fost demis vineri de Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice. Motivul? Managementul defectuos, scrie Agerpress. Compania recruteaza persoane fizice sau juridice pentru 3 functii.

Compania Nationala „Loteria Romana S.A.” recruteaza persoane fizice sau juridice pentru 3 (trei) functii de Administrator neexecutiv, precum si candidati persoane fizice pentru o functie de Director General si o functie de Director Economic, cu respectarea cerintelor minime obligatorii prevazute de O.U.G. nr. 109/2011 si de legislatia in vigoare precum si cele prevazute in prezentul anunt.C.N. „Loteria Romana” S.A. desfasoara activitate de interes public in domeniul jocurilor de noroc, in scopul realizarii cadrului organizat pentru satisfacerea cererii naturale de joc in randul populatiei precum si crearea fondurilor necesare finantarii obiectivelor de interes public national.

Citeste mai mult!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.